Luxusní řízečky se smetanovými houbami

2. srpna 2012 v 9:23 | čajovna |  Vaření, recepty
Naprosto excelentní recept, který voní lesními houbami a je tááák jednoduchý.
Snoubí totiž klasický smažený řízek a luxusní houbovou omáčku.

svatba je to veleúspěšná....

Na řízeček prostě navršíte hustou omáčku z podušených hub svařených se smetanou. Okořeníme v průběhu dušení solí, pepřem a několika listy bobkovými....

víc nebudu říkat, protože to už se nedá... už se prostě musí jíst.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Romi Romi | Web | 2. srpna 2012 v 10:55 | Reagovat

Božínku já mám na to děsnou chuť..za chvilku jdu do práce a sním zbytky ze včerejší večeře..Houby já můžu a moc..

2 Jarka Jarka | Web | 2. srpna 2012 v 11:29 | Reagovat

Jujda, tak tato kombinace, by mě ani ve snu nenapadla.
Ale určitě bych uchutnala! :-P

3 cajovnaprozeny cajovnaprozeny | Web | 2. srpna 2012 v 12:01 | Reagovat

Je to holky doslova ráj.
Akorát se toho nesmí moc, je to trochu těžší, ale za ty požitky to stojí.

4 š š | Web | 3. srpna 2012 v 9:40 | Reagovat

vůbec si tu kombinaci neumím představit! Ale je pravda, že často je člověk mile překvapen, ba jako Ty nadšen. Nu zajímavá inspirace :)

5 cajovnaprozeny cajovnaprozeny | Web | 3. srpna 2012 v 10:08 | Reagovat

[4]: taky jsem nad tím kroutila okem, když to kolegyně v práci vyprávěla. Ale prezentovala to jako rajskou chuť a nejoblíbenější recept její rodiny a tak jsme to komplet celá kancelář vyzkoušely.
Nestěžoval si nikdo, fakt ne...

6 Jitka Jitka | Web | 6. srpna 2012 v 21:44 | Reagovat

Všechno je fajn, dala bych si protože houby na smetaně, to já můžu. Jen ta porce je jako pro vrabečka.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama