Druhá PRÁZDNINOVÁ SOUTĚŽ - Do skleničky zavařím....

12. července 2012 v 18:50 | čajovna, Euromedia |  SOUTĚŽE
Přiznám se, že k zavařování chovám netradiční vztah. Zavařování je letní vzpomínka na prázdninové dny v dětství.
Zavařování občas podléhám s rozkoší a chutí. V mezidobí by mě do čehokoliv nikdo nedokopal.
Pak někde najdu úžasný netradiční recept a zavařuju houbové saláty.
Pak borůvky, protože ty tak báječně chutnají...
Pak okurky, protože prostě domácí jsou nejlepší...
Pak švestky, protože je to nej nej kompot.
Pak třešně, protože jsem je už dlouho neměla.

a pak třeba tři roky NIC.

Jste jistě poctivější zavařovačky a tak Vám, především dámám, ale soutěž není uzavřena ani pánům, předkládám jednoduchou otázku v druhé souběžně běžící soutěži.

CO NEJRADĚJI ZAVAŘUJETE?

Napište mi to na cajovnaprozeny@centrum.cz do 23. srpna 2012 a můžete vyhrát tuto krásnou knížku o zavařování.

KONZERVOVÁNÍ

Oded Schwartz

Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry - více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi.

Formát: 229 x 280 mm, 192 stran.

Vydala Euromedia Group k.s., Ikar


Koupíte v knihkupectví a na www.bux.cz.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Maruška-Fukčarinka Maruška-Fukčarinka | 14. července 2012 v 19:14 | Reagovat

Já dnes zavařovala okurky, teda spíše jsem dělala mému muži společnost. Tak tedy nejdřív na trhu, pak v kuchyni myla jsem sklenice, víčka, nakrájela mrkev a kopr a také cibuli. Pak jsem dělala těsto na borůvkový koláč, upekla jsem jej, vyžehlila a můj Fukčarinek "SÁM" zavařoval okurky ... dobrý né!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama