Pečené cuketky

22. června 2012 v 7:06 | čajovna |  Dělená strava podle SPLK
Mám ráda naprosté jednoduchosti.
A tohle je jedna z nich.
Čerstvé malé cuketky jsou radostí.

Když je pokrájíte na zhruba 2 cm tlustá kolečka, položíte na plech, pokapete olivovým olejem a posypete tymiánem a hrubou solí, vznikne...


po patnácti minutách pečení vůůůůůně - nejprve vůůůůůně...

a potom tahle dobrota.


cuketky lze použít mladé, staré, zelené i žluté, puntíkaté, kupované i domácí...


k tomuto rozpékanému účelu se skvěle hodí i dýně hokaido...

to potom vypadá asi takhle :-)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Janah Janah | Web | 22. června 2012 v 12:49 | Reagovat

Mňam, taky dělám :-) :-b

2 Maruška-Fukčarinka Maruška-Fukčarinka | Web | 22. června 2012 v 20:41 | Reagovat

Jo taky mňam a jsou fajn!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama