Kapustová polévka - výýýtečná!

20. února 2011 v 0:24 | čajovna |  Dělená strava podle SPLK
neboť její tajemství tkví v jediném použitém koření - a to sice mletém novém koření.

Použito z nouze a tím byl objeven naprosto espesní recept!

Takže na oleji osmahnete kapustu, posypete novým kořením podle chuti a vůně... voní to nádherně už v tuhle chvíli. Přidáte pár ovesných či pšeničných vloček a vaříme...vaříme... až je to tak akorát, to se těžko odhaduje, někdo radši kapustu ještě křehkou a někdo úplně měkkou. Osolíme, vypustíme libovolný počet vajec - udělají se  z nich krásná ztracená vejce a servírujeme s opečeným chlebem.
kapustová
pro SPLK - kytičkové!!!
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Jarka Jarka | Web | 21. února 2011 v 8:46 | Reagovat

Taky tu vůni úplně cítím, polévka to bude moc dobrá a výživná. Představuji si, jak do ní zanořím lžíci a nořím tak dlouho, až bude talíř vymetený. :-)) :-P

2 Maruš-Fukčarinka Maruš-Fukčarinka | Web | 22. února 2011 v 0:55 | Reagovat

Kapustu já mohu v jakékoliv podobě.

3 Lea Lea | E-mail | 7. června 2012 v 0:49 | Reagovat

kytičkové a máš tam celá vajíčka??!

4 Renata Petříčková Renata Petříčková | Web | 7. června 2012 v 14:03 | Reagovat

[3]: ano, posléze jsem vajíčka zařadila do obou skupin, v nových knihách to připuští i Lenka Kořínková.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama