Pepřové a šípkové steaky

7. března 2010 v 1:26 | čajovna |  Vaření, recepty

Takové kvalitní hovězí nebo jiné minutkové maso je hřích dlouze vařit. Přímo svádí k nějaké úžasné chuťové kombinaci, která dá vyniknout šťavnatosti propečeného steaku.
Potřebujeme:
- Vhodné maso
- Pepřové koření - drcené pepře
- Šípkovou marmeládu
- Sůl
Maso osolíme, posypeme pepřovým kořením a pomažeme šípkovou marmeládou. Zalijeme olejem a necháme marinovat - půl hodiny až dva dny, jak je libo.
Poté opečeme z obou stran a nejlépe tahle specialitka chutná jen a pouze s křupavou šťavnatou červenou paprikou…
Hranolky však také nezamítám…


Dobré chutnání!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 helena-b helena-b | Web | 7. března 2010 v 8:25 | Reagovat

Zase jídlo! Ale vypadá to lákavě. Dobrou chuť a pěknou neděli.

2 babi Maňasová babi Maňasová | Web | 7. března 2010 v 8:44 | Reagovat

Výborný tip na nedělní oběd. Přeju krásný den.

3 Blanka Blanka | Web | 7. března 2010 v 19:25 | Reagovat

Vypadá to moc dobře a jistě to bude i výborně chutnat

4 ENILI ENILI | 9. března 2010 v 15:25 | Reagovat

Reni.tak masíčko ,to jo,to bych si dala,ale mám tu rybičku na vodě,bez tuku.Zdravotní problémy přetrvávají.

5 Domácí čajovna Domácí čajovna | Web | 9. března 2010 v 20:21 | Reagovat

[4]: Ryba je Emi taky fajn, rozhodně je o ní asi lehčeji, než po takovém steaku z hovězího...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama