Úchylné choutky podesáté

20. listopadu 2009 v 22:12 | čajovna |  Vaření, recepty
Některá jídla prostě nelze zařadit mezi plnohodnotné recepty a jsou to spíš takové lehce úchylné choutky.
Jako třeba tahle…

Chleba se sádlem, mocně obejmutý cibulí a nakládaným zelím... víc slov snad není třeba.

Moje velmi zvláštní úchylka...

Nevoní, ale chutná...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 babi Maňasová babi Maňasová | Web | 21. listopadu 2009 v 8:43 | Reagovat

Chleba se sádlem a cibulí je mooooc dobrý. Moje úchylka je zase chleba s taveným sýrem a na to nakrájím na plátky česnek a hodně hustě to pokryju. Taky nevoní nijak libě, ale ta chuť!!!

2 domácí čajovna domácí čajovna | 21. listopadu 2009 v 10:52 | Reagovat

[1]: hmmm...to chápu...taky jsem měla období, kdy jsem česnek jedla na stroužky :-) dobrou chuť!

3 š š | Web | 21. listopadu 2009 v 11:42 | Reagovat

sádlo nemusím, ale možná je to chyba. Moje prababička měla hrozně ráda chleba namazaný tlustou vrstvou sádla a na to škvarky... a dožila se 95 let :)

4 Natty Natty | Web | 21. listopadu 2009 v 18:47 | Reagovat

Tělo žádá, tělo potřebuje :-)))...jednou za čas je chlebíček s domácím sádlem a cibulí delikatesa - mňam a navíc po sádle je pěkná pleť :-)

5 domácí čajovna domácí čajovna | 22. listopadu 2009 v 7:56 | Reagovat

[4]: vnitřně nebo navenek?

6 Romi Romi | Web | 22. listopadu 2009 v 18:46 | Reagovat

Tak to jsem uchylák taky, ale už jsem to dlouho nejedla:)

7 ANA ANA | Web | 26. listopadu 2009 v 0:40 | Reagovat

Můj tatínek si rád dával chleba se sádlem, cibulí, paprikami a rajčaty, všechno to osolil, opepřil a posypal kmínem. Delikatesa. Ale fakt je, že tyto kombinace jsou věcí zvyku, takže někomu to chutnat nemusí... Já si podobně obkládám chleba smažený ve vajíčku, když je sezóna, tak dám papriky, rajčata, cibuli a pepř, sůl a kmín. Mňam, mňam.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama