Úchylné choutky poprvé

18. července 2009 v 9:34 | čajovna |  Vaření, recepty

Některá jídla prostě nelze zařadit mezi plnohodnotné recepty a jsou to spíš takové lehce úchylné choutky.
Jako třeba tahle…
Delikátní rohlíček
To miluju!!! Stůl sice po takovém řádění vypadá jako čunďo, ale ta slast!!! Čerstvý rohlík oloupu z opečené kůrky, no, i to je dobrota. Ale ten bílý střed až poté namažu máslem nebo máslem s marmeládou…A to je něco úžasného….
Akorát mi za to prasečinku doma vždycky nadávali, prý to jím jak prase… Co oni o tom ví, žejo?
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Máte taky své "úchylné choutky"?

ano... 70.6% (24)
ne 29.4% (10)

Komentáře

1 Anty Anty | 18. července 2009 v 22:52 | Reagovat

Ahoj, tak to by mě nenapadlo, ale já jím odjakživa (dlouho, dlouho) oplatky po plátcích a to máš teprve vidět ten čurbes.

2 Eva* Eva* | Web | 19. července 2009 v 9:23 | Reagovat

Já tedy rohlíky taky někdy takhle loupu, jenže pak jsem ten střed snědla jen tak..Příště určitě vyzkouším. :-D

3 Šárka Šárka | Web | 20. července 2009 v 11:02 | Reagovat

Rohlík s máslem a marmeládou mám taky moc ráda, mňam, ale neloupu to, asi bych to ani nevydržela :-)

4 diky diky | Web | 22. července 2009 v 14:39 | Reagovat

Někdy mám pocit, že můj mužský úchylně jí - ovocné knedlíky na jednom talíři, vedle mističku s cukrem, další s tvarohem, pak ještě rozpuštěné máslíčko. K snídani jogurt, do skleničky musli, které ujídá suché lžičkou. Kdyby mu to někdo smíchal dohromady, tak se nejspíš opupínkuje. Moje jídelní úchylka spočívá v tom, že mám ráda na pečivo se sýrem nebo uzeninou něco křupavéno - list salátu, papriku, okurku. Jako dítě jsem jednu dobu denně jedla rohlík s lučinou obložený plátky kyselé okurky. To byla dobrota.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama