Úchylné choutky podruhé

24. července 2009 v 9:34 | čajovna |  Vaření, recepty


Některá jídla prostě nelze zařadit mezi plnohodnotné recepty a jsou to spíš takové lehce úchylné choutky.
Jako třeba tahle…


Takové vychlazené šampáňo chutná skvěle, ale ještě líp chutná se sýrem a ještě líp, když si vylepším i sýr. A tak si někdy, ač vzácně dám moc dobrou věc. Hermelín potřu poctivým domácím bazalkovým pestem (bazalka, olej, česnek, slunečnicová semínka) a už si jenom pochutnávám….
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Máte taky své "úchylné choutky"?

ano... 70.6% (24)
ne 29.4% (10)

Komentáře

1 pavel pavel | Web | 26. července 2009 v 20:39 | Reagovat

bazalku mám rád... úchylné choutky? zrovna mi nic nenapadá, ale vařím, pokud vařím, bez receptu... jako dítě jsem miloval studený bramborový knedlík namazaný máslem :)

2 Slávek Slávek | Web | 27. července 2009 v 12:51 | Reagovat

:-)..tak hermelín klidně i bez šampáňa:-D..a do "pestu" bych přidal chilli papričku:-D

3 čajovna čajovna | 27. července 2009 v 14:11 | Reagovat

chlapi, vy jste prostě dokonalíííí!!!

Mužský kus inspirace tu chybí! Chili papričku beru!!!!

A studený brambory momentálně vyjídá syn - mě se ovšem dělá poněkud šoufl...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama