Králičí hřbet alá svíčková

29. ledna 2009 v 0:10 | čajovna |  Vaření, recepty

Připadá vám klasická svíčková moc složitá? Tohle je lepší než originál….







Potřebujeme:
-králičí hřbet (či stehna, to je jedno)
-směs na svíčkovou (mrkev, celer, petržel na malé kousky)
-koření na králíka (důležitou ingrediencí je česnek, bobkový list, nové koření a sušená zelenina) směs lze zakoupit v obchodě
-sůl
- máslo
Králičí hřbet okořeníme a případně osolíme den předem. Necháme rozležet, pak položíme do misky, zasypeme opravdu hojně zeleninou, tu také okořeníme a osolíme a navrch dáme plátky másla. Mírně podlijeme a dusíme asi hodinu při střední teplotě v troubě.
Hotovo, krásně to voní a chutná naprosto báječně. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory či hranolky. Dobré chutnání!


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama