Avokádová pomazánka

13. listopadu 2008 v 0:54 | čajovna |  Vaření, recepty
Kupte si zelené avokádo, které tak trochu vypadá jako hruška a udělejte si super pomazánku na topinky!
Avokádo vybírejte pečlivě, musí být měkké, ale ne hnědavé, to už je zkažené... Koupíte-li tvrdé avokádo, žádná tragédie, prostě ho uložte někam na ledničku do pokojové teploty a počkejte pár dnů, změkne. Tvrdé ho nepoužívejte, bude hořké. A nyní k receptu:

Potřebujete:

- avokádo
- sůl
- česnek


Pomazánku uděláme velmi jednoduše. Avokádo můžete dojemna rozemnout vidličkou nebo ho můžete rozmixovat. Vidlička však bohatě stačí :-)... Přidáme podlel chuti sůl a česnek a je hotovo!
Mažeme na topinky a pochutnáváme si!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 reltsek reltsek | Web | 14. ledna 2010 v 8:37 | Reagovat

U nás se jí říká fosforeskující a avokádo tam pro česnek není cítit. Ale i já, odpůrce česneku si ji s chut dám.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama