Kořeněné smažené surimi

10. října 2008 v 5:45 | čajovna |  Vaření, recepty
Surimi tyčinky nejsou sice výplodem moře, s rybím masem mají společné nějaké mizivé procento, ale přesto mohou dobře obohatit jídelníček. Jejich rybí "vůně" může být příjemná, pro někoho však méně a tak je tu varianta smažených tyčinek pro oba tábory. Můžeme si hrát s kořením nebo smažit jen tak, bez ochucení.

Potřebujeme:
- surimi tyčinky
- koření (gulášové, grilovací, na ryby, na maso, na brambory, prostě jak je libo)
- mouka, vejce, strouhanka
- olej
Surimi tyčinky nerozmrazujeme, ale ještě zmrzlé posypeme kořením a obalíme v trojobalu. Osmažíme na horkém oleji a podáváme jako chuťovku nebo dobrou večeři s brambory nebo bramborovou kaší.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama